Disclaimer

De website www.DirkVaartWel.nl die u bekijkt, is met zorg samengesteld. De website is eigendom van Boere VOF en voorziet u van informatie over de activiteiten en dienstverlening van Boere VOF. De informatie en het beeldmateriaal op deze website  zal regelmatig worden bijgewerkt.

Boere VOF draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites die gelinkt zijn aan deze website, noch voor de informatie, software, producten en services die op of via deze sites te verkrijgen zijn. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker. Boere VOF aanvaardt dienaangaande geen enkele verplichting of aansprakelijkheid.

Aan de inhoud en informatie op de website www.DirkVaartWel.nl kunt u geen rechten ontlenen. Boere VOF heeft het recht om de informatie op deze website te allen tijde te wijzigen, bij te werken of te verwijderen. Alle rechten op de inhoud van deze website zijn eigendom Boere VOF.

De auteursrechten op teksten en beeldmateriaal van deze website behoort toe aan Boere VOF. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Boere VOF is het gebruik maken van teksten en beeldmateriaal van deze website niet toegestaan.

© Boere Vof 2022