Over Boere Vof.

Op 1 januari 2017 is Dirk Boere gestart met zijn activiteiten als aflosser in de binnenvaart. Afgelopen twee jaar is de dienstverlening in tijd en diversiteit gegroeid.

Aanvankelijk gestart met twee dagen per week dienstverlening, is dat nu fulltime.
Het werk is toegenomen, Lenneke die ook in het bezit is van grootvaarbewijs is afgelopen twee jaar ook steeds meer werkzaamheden gaan doen als schipper, stuurman, examinator en diverse ondersteunende diensten.

Omdat de werkzaamheden zijn toegenomen en we breed inzetbaar willen zijn op het snijvlak van binnenvaart en onderwijs gaat de eenmanszaak met ingang van 2019 verder als Boere Vof.


Over Dirk Boere

Als schipperszoon is het varen bij Dirk Boere al met de paplepel ingegeven. Het varen zit bij hem in het bloed.

Toch heeft Dirk Boere niet direct gekozen voor het vak als binnenvaartschipper. Daarentegen koos Dirk Boere om een lerarenopleiding te volgen in de vakken elektrotechniek en natuurkunde.
Met veel enthousiasme en plezier heeft hij sinds 2001 op diverse scholen lesgegeven.

In 2011  heeft hij alsnog zijn Groot Vaarbewijs gehaald. Naast zijn werkzaamheden in het onderwijs deed Dirk Boere aflossen als schipper op verschillende schepen.

In 2015 werd daarbij nog het ADN diploma gehaald en ook het Radarpatent.

Met deze uitgebreide combinatie van kennis, kunde en expertise is Dirk Boere de laatste jaren actief als docent bij Edumar vaaropleidingen.

Met ingang van januari 2017 is het roer om. Een lang gekoesterde droom komt uit. Naast zijn baan als MBO docent, gaat Dirk nu ook varen als aflosser in de binnenvaart.

De aflos activiteiten zijn met ingang van 1 september 2018 uitgebreid. Zoekt u een ervaren schipper die tijdelijk het roer overneemt dan is Dirk beschikbaar van maandag t/m zaterdag.

Naast het varen blijft Dirk zich inzetten voor nieuw personeel in de binnenvaart, dit doet hij o.a. door het begeleiden en examineren van matrozen.

Aflosser Binnenvaart
Dirk | Boere Vof.

06 33 05 12 85
info@DirkVaartWel.nl
Dienstverlening Binnenvaart | Aflosser Binnenvaart | Docent Binnenvaart | Examinator Binnenvaart | Begeleider praktijkopleidingen Binnenvaart

Zoekt u een aflosser/ schipper? Die tijdelijk op ZZP basis het roer van u overneemt, dan is uw schip bij Dirk Boere in betrouwbare handen.